Cheese Bar Barcelona
Dizainas: EstudiHac
www.estudihac.com

400m2 plotą užimantis sūrio baras Cheese Bar Barcelona, įkurtas viešbučio Hotel Meliá Sarriá pirmame aušte, skirtas sūrio ir kitų gurmaniškų užkandžių gerbėjams. Baro interjero įvairiapusiškumas ir išskirtinumas byloja apie čia siūlomų gurmaniškų gardumynų įvairovę. Jau iš išorės juntamas šio baro išskirtinis charakteris - impozantiškose vitrinose medžio tašelių konstrukcijos dėliojamos formuojant skirtingo dydžio deimantų kontūrus. Prabangos ir išskirtinumo įspūdis kuriamas ir viduje naudojant tokias medžiagas kaip marmuras, natūralus ąžuolas ir varis, bei derinant audinių spalvas ir tekstūras. Vertikalaus sodo erdvė pabrėžia šviežumo ir natūralumo įspūdį.    

Baro interjero įvairiapusiškumas ir išskirtinumas byloja apie čia siūlomų gurmaniškų gardumynų įvairovę.

EstudiHac